След три часа презентация, пълна с грешки и откровени лъжи

...
След три часа презентация, пълна с грешки и откровени лъжи
Коментари Харесай

Кралев: Три часа презентация с грешки и лъжи за ГЕРБ-СДС, Петков иска да седне да преговоря с нас

След три часа презентация, цялостна с неточности и откровени неистини за ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, Кирил Петков съобщи:

„ Готови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме, да прекараме доста часове заедно… “

Те били подготвени?! А ние като първа политическа мощ дали сме подготвени да им преотстъпим 19 от общо 20 министерски поста.

Вече се видя, че в спорта са кръгла нула - вредите, които нанесоха са големи.

Първо ни натресоха емблемата на войнстващата незначителност Руди Гела, който разгласи война на спорта. А откакто унищожи всичко положително направено преди него, унищожи и основателите си от „ Промяната “.

После насилиха да стане министър горкия Димитър Илиев, който е добър човек, само че нищо не схваща от бранша. Всички схванаха, че спорта сега се ръководи от Даниела Дашева - научната му ръководителка, която бе забъркана в величествен корупционен скандал и не съумя да сътвори нищо потребно, пробвайки да наложи посредствените си хрумвания.

Преди да поискате да седнете с нас на масата на договарянията би трябвало първо да ни докажете, че изобщо имате някаква експертиза, която може да бъде потребна за страната в някой бранш. Вече доказахте, че нямате експертиза в бранш „ Младеж и спорт “!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР