След това той обвини 19-годишния им син Исмаил, който спял

...
След това той обвини 19-годишния им син Исмаил, който спял
Коментари Харесай

Мъж, вкаран в затвора за убийство на съпруга, след като обвини техния син тийнейджър

След това той упрекна 19-годишния им наследник Исмаил, който спял в къщата по това време - неправилно го упрекна, че е душевен смутен и възпроизведе сцена от трилъра на Netflix, Вие.

Корома, който имаше дете от друга жена, беше приет за отговорен в убийството и палежа на госпожа Камара в фамилния дом на Рейлтън Роуд, Брикстън, Южен Лондон, след развой в Old Bailey.

Изображение: Мариам Камара беше намушкана до гибел в дома на фамилията. Снимка: Столична полиция

В понеделник арбитър Ребека Пулет KC осъди пожизнен затвор на 48-годишния водач на доставка с най-малък период от 29 години с паралелна присъда от седем години за палеж.

Съди чу, че връзката на двойката е „ токсична “ и госпожа Камара неведнъж е изразявала опасения пред другари, че той ще я убие. интимно другарство със в Сиера Леоне.

Израел-Хамас война: Полицията търси две дами, носели изображения на парапланеристи на митинг в Лондон

Аутопсия заключи, че госпожа Камара е умряла от прободни рани в региона на шията и гърдите, преди да стартира пожарът.

Съдията сподели на Корома, че е възнамерявал убийството, тъй като не желае госпожа Камара да пътува до Сиера Леоне.

Тя му сподели: „ Вие планирахте да изгорите тялото й и по този метод да унищожите доказателствата за пострадванията й, само че доста деликатното следствие и вашите лични непоследователни изказвания разкриха вашите закононарушения и вашата несъмнена отговорност за тях. „

Съдията сподели, че обвиняването на Корома за сина му е „ изключително нечовечен и противен “ аспект на случая, до момента в който друга утежняваща характерност включва обстоятелството, че убийството е осъществено на фона на малтретиране и „ ужасяващи закани “.

Прочетете повече в Sky News:
Пациентът, разгласен за „ мъртъв “, се разсънва
Метрополитен посочва идната стихия, която ще удари Обединеното кралство

Тя добави, че обратно на Корома изказвания, Исмаел е бил „ характерен младеж “, а госпожа Камара е била „ надълбоко грижовна и виновна майка “.

В изявление от полицията Корома твърди, че е задремал на дивана и е бил разсънен от димна тревога в 3 сутринта.

По време на процеса той промени описа си, като сподели, че Исмаел го е събудил долу и в началото е излъгал, с цел да го отбрани.

По време на пресечен разпит Исмаел отхвърли да е неустойчив и убийството на майка си след неприятна родителска вечер.

В изказване за влияние върху жертвата Исмаел, който в този момент учи счетоводство в университета, приказва какъв брой доста му е липсвала майка му и е бил надълбоко обиден от нея гибел, в този момент се оказва некадърен да се довери на никого.

Детектив Главен контрольор Крис Ууд от столичната полиция, който управлява следствието, сподели след присъдата на Корома: „ Това беше брутално ликвидиране и отблъскващ акт на принуждение против жена. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР