След толкова успешни години в Реал Мадрид - първо като

...
След толкова успешни години в Реал Мадрид - първо като
Коментари Харесай

Зидан: Сърцето ми е бяло, не искам да напускам

След толкоз сполучливи години в Реал Мадрид - първо като футболист, а към този момент и като ментор, Зинедин Зидан смята себе си за повече от един чиновник в клуба.

“Сърцето ми е бяло - съобщи той през днешния ден на въпрос дали би подписал с Барселона. - Сега съм тук, а по този начин беше и като състезател. В края на контракта ми като футболист получих доста предложения от други тимове, само че аз бях безапелационен, че не желая да вървя на никое място. Така е и в този момент.”

Утре против Хетафе международният първенец ще изведе отбора си за стотен път. За това време той завоюва куп оценки, само че повтори, че най-важната за него е купата от Примера дивисион, оставяйки на назад във времето даже двата триумфа в Шампионската лига.

“Искам да продължа да се възползвам от това, което имаме тук”, разяснява още Зизу.
Zidane: " ¿Fichar por el Barcelona? Yo tengo el corazón blanco " https://t.co/NnYFTTWX39 pic.twitter.com/JtH0sfkLkZ
— MARCA (@marca) October 13, 2017

Треньорът заяви, че Гарет Бейл няма да може да играе и в идния кръг поради травмата си. Зидан не пожела да показа мнение за какво уелският нападател толкоз постоянно страда от някакви контузии: “Не съм доктор или физиотерапевт, че да разясня. Имам цялостно доверие в хората, които работят тук, само че самият аз не мога да сторя нищо повече. Гарет страда най-вече от всички”.

Наставникът не искаше да приказва и по тематиката за възможна продажба на Бейл, за каквото се приказва в британските медии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР