След страшната трагедия, която преживя със загубата на майка си,

...
След страшната трагедия, която преживя със загубата на майка си,
Коментари Харесай

Фермата 2017: Иван се изповяда за смъртта на майка си

След страшната покруса, която претърпя със загубата на майка си, Иван Сапунджиев заяви неприятната новина на останалите участници във " Фермата ". Философът категорично пожела самият той да им каже, когато реши, с цел да не го съжаляват. До довечера тайната му знаеше единствено Владимир Каролев, на който сподели, с цел да може да отиде на погребението й.

След серия кавги сред фермерите обаче Сапунджиев не устоя и им заяви, че преди малко е погребал майка си. " Спря ми сърцето като чух ", покъртен беше Владо Николов. " А ние се караме за манджи ", разстрои се и футболистът Алек.

Иван направи и прочувствено послание, в което описа за майка си, която умряла ненадейно след влизането му във " Фермата ". Тя отгледала него и сестра му сама и го научила на всичко значимо в живота. Сапунджиев обаче упрекна и самичък себе си, че не е имал задоволително време за нея.

" В последните години все отлагах, смятах, че това, че не съм постоянно при нея е целесъобразно, тъй като се занимавах със личните си проблеми. Смятаме, че времето е безпределно, само че в един миг се оказва, че сме изгубили всичко и не сме били до родителите си ", описа фермерът-философ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР