След старта на сезонната линия между София и Бургас на

...
След старта на сезонната линия между София и Бургас на
Коментари Харесай

Националният авиопревозвач пуска ежедневни полети между София и Бургас за лятото

След старта на сезонната линия сред София и Бургас на 23 юни, „ България Еър “ ще предложи на пасажерите си ежедневни полети до морската дестинация, оповестиха от пресцентъра на авиопревозвача. От 30 юни вътрешната линия София – Бургас – София ще се извършва всеки ден през най-активната част от сезона на почивките.

С вечерните полети на националния транспортьор пасажерите могат да стигнат до Бургас за по-малко от един филм време или да се насочат към столицата след пълноценна отмора, осведомят от компанията. 

Пълното разписанието на ежедневните полети по сезонната линия София – Бургас – София може да бъде открито в раздел „ Дестинации “ на уеб страницата на авиопревозвача.

Цените за еднопосочно пътешестване до Бургас стартират от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или преносим компютър, безвъзмездни топли и студени питиета, вода и шоколадче на борда, дружно с безвъзмезден check-in 24 часа преди полет. 

Националният транспортьор предлага на своите пасажери комфортно полетно разписание през летния сезон, с цел да подсигурява оптималната съгласуваност сред дестинациите и оптимални благоприятни условия за обмисляне на бизнес пътешестване или фамилна отмора. Благодарение на усъвършенстваните функционалности на уеб страницата пасажерите имат бърза и лесна алтернатива за поръчка на спомагателен багаж и избор на място в самолета онлайн. 

От 2 юли до 27 август самолетната компания пуска и трети неделен полет по вътрешната линия сред София и Варна. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР