След старта на новия риалити формат на bTV "Ергенът", мрежата

...
След старта на новия риалити формат на bTV "Ергенът", мрежата
Коментари Харесай

Вместо да ругаете, се наслаждавайте!: Габриела от Ергенът

След старта на новия риалити формат на bTV "Ергенът ", мрежата безусловно се подпали от мнения за участничките, като до този миг в действителност не сме ставали очевидци на чак толкоз доста насмешки. Най-много словесни офанзиви отнесе Габриела Петрова, която намерено съобщи, че е меркантилна жена и с това провокира голямо отрицание към себе си.

28-годишната Габриела, която е родом от Сливница и се занимава с мода, предизвика подобен мощен хейт по собствен адрес, че свят й се зави. И освен на нея. И за изненада - и нейната реакция не закъсня, както и тази на майка й.



"Относно вчерашната примиера на предаването "Ергенът " бих желала да оповестя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е Реалити шоу и неговата цел е да бъде забавно за обществото, заради огромният брой мнения и фотоси на мой тил, аз мога да кажа, че съм си свършила работата по отношение на продуцентите и формата на малкия екран.

Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването за развлечение, нито Вие сте съвършенни-нито аз. Това е просто шоу за разтоварване, в случай че някой има съвършени форми, темперамент и тн, да се беше записал и да беше взел участие!!!! ", написа русокоската във фейсбук профила си.

Майката на Габриела - Димитрина, също не устоя на серията от словесни офанзиви по адрес на щерка си, и отвърна с елементи за това какъв човек е тя и какъв брой е правилна.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР