След спречка между Луна и Динко, фолк дивата пожела да

...
След спречка между Луна и Динко, фолк дивата пожела да
Коментари Харесай

Напрежението във "ВИП Брадър" стигна нов връх: Лекари нахлуха в Къщата заради Динко и Луна!

След спречка сред Луна и Динко, фолк дивата пожела да се извикат незабавно доктор и юрист. Певицата наруши разпоредбите на задачата като влезе в Къщата да си вземе храна и да отиде до тоалетната, което й е безусловно неразрешено все още. Динко бе заставен да я изнесе на ръце, с цел да не окастрят бюджета им напълно. Докато ловецът на бежанци носеше Луна към двора, тя подвигна краката си и стартира да се оплаква, че той се е опитал да й счупи нещо. Тя мигновено пожела доктор да я прегледа и да й извади здравно за нанесена лека телесна щета.

Сестрата я убеди, че няма потребност даже от фотография на крайници й, няма отичане и всичко е наред, а причина за викането на здравно лице, в тази обстановка, няма.



Действията на Луна предизвикаха Биг Брадър да стигне до съществено решение. Той сложи изискване, че всеки, който опита да наруши още веднъж разпоредбите като прояви експанзия или пренебрежение към собствен съквартирант, ще бъде отстраняван от формата без предизвестие. Това не е първото предизвестие, което по никакъв метод не накара съквартирантите да трепнат, тъй като знаят, че надали ще се случи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР