След снощния успех с 2:1 над Спартак Търнава Лудогорец има

...
След снощния успех с 2:1 над Спартак Търнава Лудогорец има
Коментари Харесай

Големи пари чакат Лудогорец при евентуален успех в Лигата на конференциите

След снощния триумф с 2:1 над Спартак Търнава Лудогорец има всички шансове да завоюва групата си в Лигата на конференциите. Това минава през наложителна победа над водача Нордселанд в последния кръг от груповата фаза. Срещата е след две седмици в Разград.

Ако Лудогорец надделее, сигурно ще продължи напред, а при положително стичане на събитията ще приключи и на върха, което ще обезпечи на българския първенец редица бонуси.

Разградчани ще получат 500 000 евро за самата победа и още 650 000 в същата валута за това, че са спечелили групата. Освн това те ще прескочат 1/32-финалите, отивайки непосредствено на 1/16 край, което им подсигурява още 300 000 евро.

Не без значение е, че спечелилият в групата получава
бонус от 2 точки за своя коефициент. Това значи, че коефициентът на България също ще се усили. Също по този начин ще запазим действителни шансове да изпреварим намиращите се сега пред нас Словакия, Румъния, Унгария и Швеция в клубната класация на УЕФА. Това обаче минава и през победи за Лудогорец и в елиминационния стадий на конкуренцията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР