След случая, в който Кубрат Пулев целуна по устата репортерката

...
След случая, в който Кубрат Пулев целуна по устата репортерката
Коментари Харесай

: Нов Целувкагейт в САЩ, фен налази репортерка

След случая, в който Кубрат Пулев целуна по устата репортерката Джени Суши и който беше кръстен "Целувкагейт ", в този момент наподобява има втори сходен скандал оттатък Океана. Този път обаче не е забъркан професионален състезател, а нагъл почитател.

Красивата кореспондентка от PointBet Sportsbook Ерин Кейт Долан стана жертва на нападателен мачо в навечерието на мач от НФЛ сред Ню Ингланд Пейтриътс и Ню Йорк Джетс в Ийст Ръдърфорд. Тя правела изявленията със ентусиасти в навечерието на дуела, с цел да разбере какви са упованията им от него.

Един от тях обаче решил да я целува и се пресегнал към нея. Репортерката го отблъснала с усмивка на уста, само че нахалникът тръгнал да я гони, очевидно с цел да довърши започнатото. Самата Долан се оплака в Туитър от нападението и пусна видео от него там.

"Някои си мислят, че да си пред камера е ужасно. Но от време на време не е. Изсмях се, когато този почитател се опита да ме целуне, само че бях БЯСНА! Не съм първата кореспондентка, която изпитва това, за жалост няма да съм и последната. Наистина обичам това, което върша, само че тази работа от време на време може в действителност да те тества ", написа журналистката в обществените мрежи.

Американските медии побързаха да сравнят случая с този на Пулев и Суши и незабавно го кръстиха "Целувкагейт 2 ". Очаква се ентусиастът да си понесе следствията от недомислената си постъпка и да бръкне надълбоко в джобовете си.

Some assume being on camera is glamorous. Sometimes it’s not.

I laughed off this fan trying to kiss me at MNF, but I was PISSED! I’m not the first broadcaster to experience this & I won’t be the last, unfortunately.

I truly love what I do, but this field can test you. pic.twitter.com/4kjTDqzd4G
— Erin Kate Dolan (@erinkatedolan) October 23, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР