След скандала между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова дали тук

...
След скандала между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова дали тук
Коментари Харесай

На топа на устата: Големи прими в естрадата се скараха коя е...

След абсурда сред Панайот Панайотов и Кичка Бодурова дали тук няма да се роди идната война в естрадата

Знаменитата изпълнителка Йорданка Христова и колежката й Силвия Кацарова се препират по другарски коя от двете да закрие огромния концерт от турнето " Обич и ария " на 18 октомври в зала 1 на НДК. Всека от двете певици е на мнение, че другата би трябвало да постави завършек на шоуто.

" Силвия е почтена да бъде последната от нас, която да закрие концерта ", сподели Христова.

От своя страна вокалистката на група " LZ " също показа, че в случай че има колежка, на която се възхищава, то това е тъкмо Данчето и точно тя би трябвало да е последна от всички с ария на общия концерт.

" Йорданка Христова е невероятна жена и като темперамент, и като сътрудник. Не считам, че това кой ще закрие концерта е най-важното сега ", споделя Кацарова.

Иначе в грандиозното шоу присъединяване взимат и други любимци на публиката: Тони Димитрова, Мими Иванова и Развигор Попов, " Тоника Сухопътни войски ", Роси Кирилова, Ева от " Тоника ", дует ШИК - Вили и Краси Гюлмезови, Елвира Георгиева, Нелина, Теди Кацарова, Петя Буюклиева, Мая Нешкова, Росица Борджиева и примата на старите градски песни Мария Петрова.

" В спектакъла ще има и посетители изненада, като те също са звезди. Няма да е типичният събирателен естраден концерт, а пъстра палитра от нови, остарели шлагери и специфични тълкования, които ще показват изпълнителите в напълно друга светлина. Когато обичта е ария и песента любов, се събират хора, които обичат да са дружно ", показа мениджърът на събитието Евгени Боянов. Мениджърът на починалата Стоянка Мутафова бе и уредникът на концертно турне, което естрададжиите вършиха цяло лято във всички точки от страната, писа " България Днес ".

" За нас тези срещи са нещо прелестно и доста се радваме, че можем да бъдем дружно и да изпеем някои от нашите най-големи шлагери. Ще бъде пъстро и шарено. Вероятно и публиката ще се радва на едно такова наличие на сцената - разнообразно, надарено и красиво, имам поради моите сътрудници ", сподели Мими Иванова. Не единствено тя, само че и останалите са щастливи, че още веднъж са дружно, както в " положителното остаряло време ".

Преди повече от пет години попфолк певиците Галена и Преслава не съумяха да се схванат коя от двете да закрие огромния концерт на компанията, в която работят - " Пайнер ". За да няма разправии, мероприятието бе прекратено. " Спираме с премиите, тъй като всяка от фолкизпълнителките ни счита, че заслужава да е " Певица на годината " и да закрива концертите ни ", споделиха тогава от компанията на Митко Пайнера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР