След съобщението акциите на Virgin Galactic скочиха с повече от

...
След съобщението акциите на Virgin Galactic скочиха с повече от
Коментари Харесай

Стартират ежемесечни космически полети за туристи, обявиха от Virgin Galactic

След известието акциите на Virgin Galactic скочиха с повече от 40%, заяви Военновъздушни сили. Galactic 01 ще бъде научноизследователска задача с присъединяване на трима италиански учени от Италианските военновъздушни сили и Националния проучвателен съвет на Италия, които ще проведат микрогравитационни проучвания.

Virgin Galactic заяви, че вторият ѝ галактически полет „ с билети ” ще последва при започване на август, след което компанията възнамерява „ комерсиалните ” ѝ полети да станат ежемесечни. Това е основен крайъгълен камък за 19-годишната исторя на Virgin Galactic, откакто компанята съумя да преодолее поредност от произшествия и механически провокации.

Миналия месец ракетният аероплан на Virgin Galactic, наричен Unity 23, се върна в употреба след пауза за рационализиране от съвсем две години. Превозното средство с двама водачи и четирима пасажери се изкачи над пустинята Ню Мексико в Съединени американски щати до границата на космоса.

От Virgin Galactic оповестиха това пътеществие за финален тестов полет на Unity, преди стартирането на дълго чаканата комерсиална услуга на компанията. Вече...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР