След събирането на политическите противници ПП и , в политическото

...
След събирането на политическите противници ПП и , в политическото
Коментари Харесай

Първан Симеонов: След събирането на ПП и ГЕРБ има нужда от нов противник

След събирането на политическите съперници Политическа партия и, в политическото пространство има потребност от съперник. Той се явява в лицето на президента, който няма да им остане задължен. В средата се отваря една доста огромна ниша за баланс. Това съобщи изпълнителният шеф на социологическа организация " Галъп " Първан Симеонов пред " Нова нюз ". 

Според него новата политическа обстановка, която ще следим в страната е: от едната страна прозападните либерали, от другата – „ Възраждане ” и по средата може би ще се разположи президентът Радев като политическо наличие. Президентът е съперник на партия „ Възраждане ”. Доверието и недоверието към него е съвсем еднообразно. Когато са сходни стойностите, това към този момент е добър отзив.

„ Прозападните либерали ще долепят Радев до Путин. Дали е правилно, е различен въпрос ”, изясни социологът.

„ Това държавно управление стартира без заем на доверие. Обикновено, когато гледаме доверието в държавното управление, то е ниско. Когато има нов кабинет, постоянно има бонус, прочут отскок. Сегашното държавно управление стартира без нормалния отскок на доверие. През 2009 година, когато на власт пристигна Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за малко доверието в кабинета беше над недоверието, което е необичаен случай. По времето на Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица дори беше още по-ясно изразено ”, добави Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР