След ротацията в правителството трябва да има политически фигури. Това

...
След ротацията в правителството трябва да има политически фигури. Това
Коментари Харесай

СДС: След ротацията в правителството трябва да има политически фигури

След ротацията в държавното управление би трябвало да има политически фигури. Това е безапелационната позиция на Съюз на демократичните сили, съобщи на конференция в Русе основният секретар на партията Илия Лазаров.

По думите му " политическите лица носят политическа отговорност и организират политика, а освен менажиране ".

Лазаров разяснява, че в случай че останалите политически обединения в ръководството стигнат до този извод, Съюз на демократичните сили е заинтригувана и ще упорства да има собствен министър.

По отношение на идните избори за Европейски парламент основният секретар на Съюз на демократичните сили сподели, че партията би трябвало да има представител. По думите му това ще бъде част от диалозите с сътрудниците им от ГЕРБ в обединението.

Лазаров сподели още, че Съюз на демократичните сили изрично поддържа кандидатурата на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова за парламентарен арбитър.
" Ние сме уверени в нейните качества и твърдо стоим зад нейната кандидатура. Тя е човек, който чете и се учи и ползва това, което знае. Ще подкрепим и кандидатурата на " Продължаваме промяната - Демократична България " за парламентарен арбитър ", сподели още Лазаров, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР