След решението на кмета на Пазарджик да изчисти италианците от

...
След решението на кмета на Пазарджик да изчисти италианците от
Коментари Харесай

Наш елитен тим се пробва да привлече Херо

След решението на кмета на Пазарджик да почисти италианците от ръководството на Хебър, от клуба към този момент са се заели с търсенето на солидна фигура, която да поеме цялата спортна власт. Председателят на УС Елизар Спасов удостовери това, а първият потърсен е бил Димитър Димитров - Херо, разкри " Мач Телераф ".

Херо обаче за момента е отклонил предлагането и е признал, че към този момент е поел ангажимент към Спартак Варна. Един от най-хубавите български треньори работи при " соколите " по схемата, която преди време искаше да приложи и в Левски. През 2014-та той се бе договорил с Георги Иванов да застане отпред на " сините " от Нова Година и изпрати в щаба на Гонзо като асистент Петър Колев. Впоследствие обаче Димитър Димитров се отхвърли.

Сега във Варна пък отиде различен непосредствен до бургазлията експерт Тодор Киселичков. Идеята е, в случай че управлението на Спартак съблюдава обещанията за укрепване на състава и възстановяване на организацията, Херо публично да стане част от плана. При състояние, че обещаното по-добро финансиране не се случи, няма да е изненада, в случай че Димитров одобри и друга оферта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР