След регистрирането на видинската листа на Има такъв народ за

...
След регистрирането на видинската листа на Има такъв народ за
Коментари Харесай

Номинираният за правосъден министър Иво Атанасов хвали Кирил Петков и Асен Йорданов, напада Гешев

След регистрирането на видинската листа на " ИТН " за вота на 11 юли пред пред Цветомир Цветанов от Радио Видин разяснява положението в страната, приказва за скелетите в гардерова на ГЕРБ, осветени от служебното държавно управление, хвали министрите Кирил Петков и Асен Йорданов за подхванатото от тях: " Много от тези дейности няма да могат да доведат до предстоящ резултат заради съществуването на един основен прокурор - Гешев, който е имал цялата тази информация и той не е предприемал дейности ", напомня БНР.

По време на дебата в Парламента, след бламирането от Висш съдебен съвет на настояването на правосъдния министър Янаки Стоилов за предварително преустановяване на мандата на Иван Гешев, Иво Атанасов се афишира за " съществена правосъдна промяна ", само че освен на прокуротурата, само че и на функционалностите на Министерството на правораздаването.

" Гешев няма да си тръгне, в случай че ние не измислим модела, който да размени настоящия ", споделя от трибуната номинираният за министър на правораздаването.

Той е трето, стартирано от Има Такъв Народ име, за този пост. Преди отдръпналия се през днешния ден Момчил Иванов, единствено на хартия, позицията беше избрана за Петър Илиев. Сега той е номинация за вицепремиер и вътрешен министър и в случай че бъде определен, ще извършва функционалностите си, до момента в който е обект на инспекция на Етичната комисия на СУ по подозрения за плагиатство от сътрудника му в катедра " Конституционно право " Наталия Киселова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР