След развода футболистът остави цялото си имущество на танцьорката, но

...
След развода футболистът остави цялото си имущество на танцьорката, но
Коментари Харесай

От Това По-Тежко Няма! Бившата На Благо Му Нанесе Най-Тежкия Удар В Живота!

След развода футболистът остави цялото си имущество на танцьорката, само че даже това не съумя да я умилостиви – тя си прибра детето и в този момент не му позволява да се чува с татко си дори по телефона – отбелязва изданието.

Неотдавна Благо Джизъса пътува до Москва в опит да се срещне със сина си Елай, само че Есмер не отговаряла на позвъняванията му и го блокирала на всички места в обществените мрежи. Омерова била надълбоко афектирана от многочислените изневери на Джизъса и не била склонна да му елементарни. За възмездие тя го ошушкала до стотинка по време на развода и го оставила пред банкрут, но това не било задоволително за злопаметната съветска танцьорка. Тя желала да нарани Благо посредством детето и забранила на някогашния си всевъзможен достъп до него. В тази нежна възраст момченцето към момента не разбирало какво тъкмо се случва и към този момент спряло да пита за баща си.

„ Благо може да е коцкар, само че обича и трите си деца. Есмер не постъпи вярно, като го раздели с Елай “ – разясняват близки до някогашния футболист.
Благой Георгиев има още две хлапета от продължителната си връзка с гимнастичката Христина Витанова. С нея обаче резервира относително положителни връзки и тя не го попречва постоянно да се среща с 8-годишната си щерка Йоана и 5-годишния си наследник Давид.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР