След разпространен видеоклип в социалните мрежиМестни хора се оплакват, че

...
След разпространен видеоклип в социалните мрежиМестни хора се оплакват, че
Коментари Харесай

Проверяват полицай за тормоз в гоцеделчевско село

След публикуван видеоклип в обществените мрежи
Местни хора се оплакват, че униформеният имал неприятно отношение към тях

Нямало сигнали против служителя на Министерство на вътрешните работи

Министерство на вътрешните работи стартира вътрешна инспекция против служител на реда от ПУ-Гоце Делчев за тормоз към българо-мохамедани и корист със служебното си състояние.

Повод за инспекцията е публикуван видеоклип в обществените мрежи, на които се чува по какъв начин служителя на реда заплашва с пердах младо момче. Случката се разиграва в гоцеделчевското село Вълкосел. Двама подпийнали младежи седяли на скамейка след почерпка за годеж, когато патрулка стопира до тях и служител на реда Г. Димитров, без да слиза от автомобила, ги заплашва и се държи надменно.

Според младежите той редовно малтретирал всички от селото, тъй като имал неприятно отношение към тях. Наричал ги помаци и се заканвал с побоища. Местните даже го назовават Шерифа. Вчера стана ясно, че против служител на реда Димитров не е имало до в този момент тъжби, нито от Вълкосел има постъпили сигнали за неправилно отношение. Обяснението на локалните хора е, че това е поради боязън от служителя на Министерство на вътрешните работи.

“Всички желаеме надзор, само че в границите на разрешеното, всеки да си знае и правата, и отговорностите ”, сподели кметът на селото Меджетил Мименов. Той разгласи, че при него няма постъпили тъжби против служителя на реда, само че счита, че би трябвало инспекцията да е почтена и обективна и за двете страни. В регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи към този момент е почнала обособена дисциплинарна инспекция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР