След разочароващия старт на кампанията за класиране на Евро 2020

...
След разочароващия старт на кампанията за класиране на Евро 2020
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Англия - България в спор за Евро 2020

След разочароващия старт на акцията за класиране на Евро 2020 българският народен тим се изправя против най-голямото си затруднение досега - Англия. " Лъвовете " се изправят против 3-ите в света от последния Мондиал на " Уембли " и възможностите им наподобяват съвсем нулеви, само че следва да разберем дали Красимир Балъков и компания са приготвили изненади за домакините си.
Срещата сред двете селекции е от 19:00 часа българско време, като може да следите Англия - България НА ЖИВО в SportLive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
В група А на квалификациите за Европейското състезание по футбол Англия громи подред всевъзможни противници. В първите си два мача възпитаниците на Гарет Саутгейт записаха две безапелационни победи (5:1 над Черна гора и 5:0 над Чехия) и наподобява елементарно ще се класират за Евро 2020.
В същото време България изпитва съществени усложнения. Отборът е с две равенства и две загуби и наподобява без каквито и да е шансове за класиране към шампионата, в случай че не извади шанс в шампионата " Лига на Нациите ", като е допустимо " лъвовете " да се класират, в случай че няколко други отбори, заслужили присъединяване си на Евро 2020 през конкуренцията, получат право да играят на шампионата на Стария континент през квалификациите.
За последно България и Англия се срещнаха в квалификациите за Евро 2012. " Трите лъва " тогава завоюваха с 4:0 вкъщи и с 3:0 в София.
СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ И МАЧЪТ НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР