След размяна на реплики напрежението стигнало критична точка. Стигнало се

...
След размяна на реплики напрежението стигнало критична точка. Стигнало се
Коментари Харесай

Стреляха По Известна Дюнерджийница В Пловдив От Сив Мерцедес!

След замяна на реплики напрежението стигнало сериозна точка. Стигнало се до закани и размахване на бухалки. След като пристрастеностите сякаш утихнали, един от клиентите се е качил в паркирания пред заведението автомобил и стрелял с револвер.

Вчера чиновниците, които бяха на работа в обекта, не пожелаха да разясняват трагичната преживелица с сътрудниците им от нощната промяна. Отговорникът на дюнерджийницата, който беше на промяна, отхвърли пред наш кореспондент да е имало ескалация на напрежението.

За повече информация потърсихме подпомагане от пловдивската полиция. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая и подадения сигнал. Уточнено беше, че причинителят е гърмял във въздуха от колата си. В момента тече инспекция по случая и занапред ще се открива самоличността на стрелеца. Няма данни за потърпевши лица.

Същият търговски обект изгоря на 14 април. Тогава като причина за огнената буря беше посочена нередовност в една от скарите. За минути комерсиалният обект беше обзет от пламъци. Служителите реагираха съответно, като изкараха газовите бутилки на тротоара. На мястото бяха изпратени три екипа на пожарната, които овладяха огъня.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР