След раздялата с Алекс Богданска Дани Петканов всячески се опитва

...
След раздялата с Алекс Богданска Дани Петканов всячески се опитва
Коментари Харесай

Сред развода: Дани Петканов тренира усилено, подготвя се за нова любов

След раздялата с Алекс Богданска Дани Петканов по всякакъв начин се пробва още веднъж да откри себе си и да покаже на всички, че без нея се оправя по-добре. Точно това е и един от доводите му да изиска бракоразвод от моделката. Богданска в действителност е мултифункционална персона и се занимава всекидневно с десетки разнообразни задания. Дани много пъти е споделял, че не е подобен вид човек и когато половинката му е такава, той се комплексира и това не работи добре на егото му.

Виж още: Секси тигрица: Изабел Гулар се покри с скотски щампи

Синът им Габриел сигурно е плод на огромната им обич, само че раздялата им беше въпрос на време, защото и двамата са доста разнообразни характери, които мъчно могат да съжителстват дружно. При тях въпросът кой изкарва повече пари постоянно е бил преди всичко. Все отново живеем в веществен свят. 

Виж още: Николета Лозанова и Ники Михайлов се отдадоха на разкош и романтика

Докато Алекс работи на няколко места, Петканов пусна няколко сторита от Витоша, където тренира старателно в компанията на собствен другар. Спортът е здраве, а Дани от дълго време се пробва да направи спортно тяло. В последния си влог показа, че след развода мотивацията му е доста по-голяма и сигурно това ще му донесе страхотни резултати.

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР