След раздяла много хора смятат, че болката никога няма да

...
След раздяла много хора смятат, че болката никога няма да
Коментари Харесай

Научно доказано: Програмирани сме да намираме любов след раздяла

След разлъка доста хора считат, че болката в никакъв случай няма да си отиде, само че учени потвърдиха, че сме програмирани да намираме нова обич, оповестява БГНЕС.

Специалистите откриха светлината в тунела, потвърждавайки, че хората в действителност постоянно преодоляват разрушеното сърце и рано или късно намират сътрудник. Според проучването мъжете и дамите няма по какъв начин да не стартират нови сантиментални връзки.

Учените изследвали процеса на влюбване и делене и разкрили механизъм в нашия мозък, планиран на основата на естествения асортимент, който постоянно ни измъква от бурните интервали на живота ни. " Това потвърждава, че хората са основани, с цел да се възвръщат, а болката в действителност отминава с времето ", изясни доктор Брайън Боутел от университета в Сейнт Луис.

Изследването демонстрира още, че двата пола биха прекратили връзката си по разнообразни аргументи. Например един мъж е по-вероятно да се раздели с половинката си, в случай че тя му изневери полово. За разлика от мощния пол дамите по-често простят невярност.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР