След раздяла хората не искат да се виждат или чуват

...
След раздяла хората не искат да се виждат или чуват
Коментари Харесай

Разделени, но в добри отношения: Звездни БГ двойки, който останаха приятели и след раздялата

След разлъка хората не желаят да се виждат или чуват въобще, тъй като и двете страни постоянно са засегнати и неразбрани. Е, това става много по-трудно, в случай че двамата имат малолетно дете, за което би трябвало да поставят взаимни грижи. Понякога обаче раздялата не е толкоз сложна и тежка, а някогашните влюбени съумяват да намерят сили, с цел да се държат обикновено между тях и да не се ненавиждат. Ето няколко някогашни всемирски двойки от България, които съумяха да се спогодят и да запазят положителните си връзки:

Николета Лозанова и Валери Божинов

Николета и Валери бяха една от топ светските двойки за няколко години и даже си имат прелестно момиченце, което кръстиха Никол. Момиченцето през днешния ден върви по стъпките на баща си, с който постоянно се среща и поддържа връзка. Ни Ло пък е от дамите, които поддържат контакт с някогашната си половинка и даже му честити рождените дни. Двамата са в прелестни връзки и съумяват да възпитават и отглеждат щерка си дружно.

Виж още: Важна победа на Джони Деп в борбата против Амбър Хърд! Хванаха ли актрисата в поредна неистина? 

Папи Ханс и Дара

Дара и Папи Ханс се срещнаха в " Черешката на тортата " преди години и мигновено си харесваха. Двамата станаха двойка, само че след извстно време се разделиха. Днес и двамата имат нови половинки, с които са щастливи и се усещат добре. Това въобще не им пречи да поддържат контакти и да са в прелестни връзки. Миналата година двамата даже се събраха за парчето " Стой си в къщи ". Заглавието е на супер приветлив любовен трак, изстрелян от Папи Ханс за ден, с текст повлиян от затварянето у дома и с видео, в което Дара е основна героиня.

Мария и Димитър Андонов

За връзката на Мария с предприемача Димитър Андонов се заприказва през 2005 година, а през 2006 година, те подвигнаха обилна женитба. Двамата минаха през много компликации, с цел да се снабдят с дъщеричката си Марая, която се роди през 2008 година Бракът им изглеждаше здрав и изпълнен с обич, Мария постоянно е споделяла, че това е една от най-стабилните връзки в родния шоубизнес и беше права, само че за първите пропуквания се чу през 2010 година, а през 2011 година, двамата се разведоха. Причините не станаха ясни, само че Мария продължи напред с Християн Гущеров (с който също се разведе по-късно), както и Митко с нова жена, от която има друго дете. Известно време Мария беше в обтегнати връзки с Митко, само че след раздялата си с Гущеров стана ясно, че двамата очевидно са заровили враждата си и са изгладили връзките си в името на щерка им.

Виж още: Всяка манекенка би ѝ завидяла: Лидия сподели крайник за милиони и увеличи градусите

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/ 

https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР