След равенството 1:1 срещу Бърнли, мнозина заговориха за кризата в

...
След равенството 1:1 срещу Бърнли, мнозина заговориха за кризата в
Коментари Харесай

Бивш уелски национал: Кристиано Роналдо играе с идиоти

След равенството 1:1 против Бърнли, мнозина заговориха за рецесията в играта и резултатите на Манчестър Юнайтед в хода на тази акция. „ Червените дяволи “ се отдалечиха на 18 точки зад водача Манчестър Сити след единствено 23 кръга, а при визитата на „ Търф Муур “ Кристиано Роналдо остана на пейката за старта на мача.

Говорейки за talkSPORT, някогашният уелски национал Дийн Саундърс разкри, че португалецът е направил сериозна неточност със завръщането си на „ Олд Трафорд “, считайки, че той играе с „ идиоти “.

„ От една страна те можеха да завоюват с 3:0, само че не съумяха. Стартираха ужасно, направляваха срещата, след което се сринаха. Ако попиташ Роналдо: „ Кои са най-лошите полузащитници, с които си играл в кариерата си? “, то аз съм сигурен, че Фред и МакТомини няма да са прекомерно обратно в избора му. Хората сочат с пръст Роналдо, само че по какъв начин да играеш с сходни идиоти към себе си “, отсече някогашният футболист от Уелс.

В 25 мача през сезона за „ алените дяволи “ Кристиано Роналдо има 14 гола и три асистенции, само че е в серия от пет следващи мача без маркиран гол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР