След публичния резил, който преживя заради младата си любовница Ивана

...
След публичния резил, който преживя заради младата си любовница Ивана
Коментари Харесай

Стоян Алексиев спря да се вижда с младата палавница, но си пишат тайни SMS-и и се чуват! Хлътнал е до уши, а тя го върти на малкия си пръст

След обществения срам, който претърпя поради младата си държанка Ивана Бобойчева, артистът Стоян Алексиев е решил да се кротне, научи HotArena.

Посраменият доктор Генадиев от сериала „ Откраднат живот ” се скри за известно време в Родопите, само че към този момент се е завърнал в столицата, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ”.

Онзи ден  66-годишният женкар прекара близо час пред Народния спектакъл, затворен в автомобила си. Той пращаше известие след известие на някого и беше очевидно изнервен  от отговорите, които получаваше. Ясно бе, че си написа с някой изключително непосредствен на сърцето. В артистичните среди се шушука, че сега Алексиев е замразил връзките си с младата Ивана, с цел да не дава мотиви за нови злословия и в този момент двамата общували само посредством секрети есемеси и къси позвънявания. И било въпрос на време да стартират да се виждат още веднъж...

Амбициозната млада актриса нямала желание толкоз елементарно да се отхвърля от любовника си и непрестанно търсела вниманието му, въпреки и по телефона.

Говори се, че екранният доктор Генадиев в действителност бил вдлъбнат по любовницата си, а тя се възползвала оптимално от увлечението му по нея. Според осведомени Бобойчева от дълго време чакала комфортен миг да насочи прожекторите към себе си и даже се появиха догатки, че те я поръчителят на скандалните папарашки фотоси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР