След проведен конкурс правителството определи Палм Инвест“ ЕООД за концесионер

...
След проведен конкурс правителството определи Палм Инвест“ ЕООД за концесионер
Коментари Харесай

Смолянска фирма спечели концесията на плаж Бургас-Север с оферта за 1 ст. за чадър и шезлонг

След извършен конкурс държавното управление дефинира „ Палм Инвест “ ЕООД за концесионер на морския плаж „ Бургас-север “.

Договорът за концесия е за 20 години, като през това време концесионерът се задължава да извърши вложения в размер на 90 000 лева без Данък добавена стойност за всяка година от периода на концесията за организация на целогодишно санитарно-хигиенно поддържане на морския плаж и за тактика за развиване и популяризация, в това число спортно-развлекателна и друга активност.

Фирмата е записана в Смолян през 2016 година и е благосъстоятелност на 37-годишния Йордан Тодоров Хаджихристев. Фирмата е предложила оферта за 1 стотинка без Данък добавена стойност за цена за чадър и шезлонг в платената зона на плажа. 

Размерът на концесионното заплащане за всяка година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане в размер на 7,03 на 100.

Концесионният контракт влиза в действие от 1 януари 2018 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР