След проведен конкурс, „Атлиман 2“ ЕООД е определен за концесионер

...
След проведен конкурс, „Атлиман 2“ ЕООД е определен за концесионер
Коментари Харесай

Плащаме 7 лв. за чадър и шезлонг на южния плаж в Китен

След извършен конкурс, „ Атлиман 2 “ ЕООД е избран за концесионер на морски плаж „ Китен-юг “, община Приморско, област Бургас. Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 10 година цената за 1 бр. чадър да е в размер до 7 лева с Данък добавена стойност, а цената за 1 бр. шезлонг - до 7 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж, оповестиха от държавната пресслужба.
Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане в размер на 7.20 на 100 без Данък добавена стойност.
Размерът на годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 187 722,41 лева с Данък добавена стойност. Предложени са вложения за организация на спортно-развлекателните действия на морския плаж в размер на 33 240 лева с Данък добавена стойност за периода на концесията.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР