След признание пред разследващите, че е помогнала на бившия футболист

...
След признание пред разследващите, че е помогнала на бившия футболист
Коментари Харесай

Противоречия в показанията на Симона Радева - "забрави" къде живее Семерджиев


След самопризнание пред проверяващите, че е помогнала на някогашния футболист Георги Семерджиев да се укрие със стълба, пред съда Симона Радева " не помни " къде живее той.

Противоречия има в показанията както на Симона Радева, по този начин и на приятеля Мирослав Якимов, счита юристът на фамилията на починалата Хариет.

Пред bTV майката на Радева съобщи, че медиите постановат душевен тормоз над щерка ѝ.

Пред екипа ни приказва и майката на починалата на бул. " Черни връх " Хариет – Диана Стефанович, майка на починалата Хариет. На всяко съвещание по делото против Семерджиев тя слуша всяка дума от първия ред. За да разбере цялата истина.

Осем месеца след загубата на Хариет, единствената мисъл за Диана остава щерка ѝ.

Снимка: bTV


„ Нищо друго не мога да върша сега. Нито пък да мисля за нещо друго. Сънувам ги… и делата, и изобщо злополуката “, разяснява тя.

И тя, и юристът ѝ считат, че има крайни несъгласия в показанията на Симона Радева и Мирослав Якимов. За нея има данни, че помогнала на подсъдимия да се укрие със стълба.

„ Казва, че тя не знае къде живее Семерджиев, само че в един миг както не знае къде той живее, тя закарва стълбата. Ако прокуратурата смята, че те са затаили истината или приказват лъжи, би трябвало да се самосезира “, разяснява юристът на фамилията на починалата Хариет Пламен Димитров.

Пред bTV от Софийската градска прокуратура показаха, че до момента в който делото тече, изразяването на позиция всъщност на показанията на очевидците би било преждевременно.

Опитахме да беседваме с Радева и Якимов, само че без триумф. Свързахме се с майката на Симона – Бистра. Тя разяснява, че медийният интерес към този момент е душевен тормоз.

И още разкрития по делото – в джипа на Семерджиев е открита дамска чанта и съгласно фамилията на Хариет той не е бил самичък при конфликта. Според майката на подсъдимия, той не ѝ е споделял такова нещо.

„ Аз нито съм била очевидец на злополуката, нито мога да кажа нещо за нея....всяка една майка ще отбрани детето си, каквото и да е “, споделя Мариана Семерджиева.

Делото продължава на следващия ден. Майката на Хариет още веднъж ще е на първия ред.

„ Трудно, доста е мъчно, само че въпреки всичко като майка считам, че съм длъжна да знам цялата истина, колкото и да ми коства “, споделя тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР