След приключване на предаването Ергенът триото - Джия, Айлин и

...
След приключване на предаването Ергенът триото - Джия, Айлин и
Коментари Харесай

Валерия, която спечели"Ергенът", излезе от шоуто и веднага се награби страстно с...

След привършване на предаването " Ергенът " триото - Джия, Айлин и Валерия си останаха все по този начин близки приятелки. Оказа се, че едната в действителност ще бъде младоженка, а другите шаферки. Трите хубавици прекарват много време дружно, даже и се включват в план на ария на Джия, която се споделя " Проверено ".

Триото снимат интимна сцена във видеоклипа, написа " Телеграф ". Айлин и Валерия целуват буйно Джия, като се сменят една друга. Двете моделки също застават пред камера в буйна сцена между тях.

Относно провокативните фрагменти, победителката в " Ергенът ", написа, че това е просто план, който са създали с цялата си обич.

" Не бъдете толкоз сериозни, наслаждавайте се на живота ", написа Валерия.

Тя съобщи още, че другарството е най-важното за нея.

" Да имаш човек, на който можеш да се облегнеш, когато ти е нужно, да имаш човек, който да се радва с теб за триумфите ти, да имаш човек, който да те поддържа по пътя ти. Нашето другарство стартира в най-нелепата конюнктура, там където се очакваше да се хванем за косите водени от завист и злоба една към друга.

Уви не, разочаровахме много хора и дадохме скъп урок на други. Чистите хора се притеглят като магнити. Усещаш, че са твоята кръвна група. Искреност, поддръжка и обич, това е рецептата ", споделя още хубавицата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР