След приключилото снощи съдебно дело на Амбър Хърд срещу Джони

...
След приключилото снощи съдебно дело на Амбър Хърд срещу Джони
Коментари Харесай

Ирина Асиова - Диамант: Мрежата решава, мрежата издава присъди. А който владее мрежата, владее света

След завършилото нощес правосъдно дело на Амбър Хърд против Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е, следено и коментирано месеци наред като една от най-горещите тематики в обществените мрежи, какви са изводите от този обществен сеир? Коментар на известната световна журналистка, блогърка и публицистка Ирина Асиова – Диамант.

Снощи завърши най-жестокото, най-кървавото, най-вълнуващото, най-безпощадното, безумното и умопомрачително риалити в историята на риалити форматите на всички времена.

Johnny Depp versus Amber Heard.

Аз персонално изгледах, не … попих с кожата си всяка дума, всяка въздишка, взор и лицев тик на всеки очевидец до последния водач и чистачка на семейство Деп… Такова непринудено разголване, угодничество, самоодиране, разчекване на парче по парче на най-съкровените, най-интимните секрети не просто на мега звезди, а на човешки същества, не е имало и няма да има. Това знамение би трябвало да се стенографира и издаде в учебници по логика на психиката, правосъдна медицина, PR, право и актьорско майсторство.



Няколко смразяващи извода.

Светът пъклен се умори от нервностите на Me too и в този момент махалото се завръща със страшна мощ в противоположната посока. И размаза по пътя си първата жертва… Амбър Хърд. Американските обществени мрежи са клокочещ пъкъл от ненавист и смъртни закани против нея и обожествяване на свети Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е, жертвата на долната лъжкиня и манипулаторка. Само едно леко топване в мрежата и се вижда с просто око по какъв начин подправени профили и ботове генерират милиони… безусловно милиони мнения в интерес на Деп и против Амбър.

Дами и господа, добре пристигнали в ерата на изкуствения разсъдък, който образува публичните настройки. Бъдещето е тук. Вътре в главите ни.



Нищо не може да помръдне публичното мнение против Джони, даже и личните му признания, че пие уиски за закуска, тъй като изтъквам: Не е ли всеки час благополучен час? От британското happy hour, часът, в който заведенията продават алкохол с понижение. Напоителните му признания за богатия му опит с алкохол, кокаин, хапчета и откъс “всичко, което се продаваше в квартала ми бях опитал … още 13-годишен ”. Бе, тоя пич е ходеща химическа лаборатория, бе. Вижте му лицето… подпухнало и подгизнало от къркане и шмъркане, друго не ви е нужко! Не няма потребност фамилният им терапевт да свидетелства, че двамата са се насилвали взаимно. То е ясно. Интересното е обаче по какъв начин мрежата разпъна Амбър и канонизира Джони.

Мрежата взема решение, мрежата издава присъди. А който владее мрежата, владее света. Добро утро, ужасяващ нов свят.

Аааа, правосъдните заседатели?! Е, тва ми е обичаната част от прословутото американско правосъдие. Група дебелогъ$и, нископлатени, нискоинтелигентни, генномодифицарани и промити от Coca-Cola човеци, определени по неизвестен принцип вземат решение извънредно комплицирани правни въпроси, съпъствани от голям, непостижим за човешкия мозък размер от информация… Муааааахаахаааа. Пълен та$ак. Това е американската правна система.

Но спете умерено, български деца. Вие сте надалеч от това извратено американско правораздаване. Вие сте в най-спокойната и сигурна страна на планетата, в която няма принуждение, тъй като просто няма кой да приказва за него.

P. S.

А най-тъжното е, че до момента в който светът е затаил мирис, скован от трогателен риалити формат с разтърсващи пристрастености, обич, кръв, сълзи, сперма и ла$на, да, дори и лай$та са истински… Амбър се е изакала в брачното им ложе с Джони. Алоу, вие разбирате ли за каква пристрастеност иде реч… Нищо не разбирате, драги фенове на “Ергена ”, които гледате по какъв начин 20 проскубани кокошки се кълват за един пластмасов, незает, регистриран за 1000 лева на борсата фитнес инструктор. Но каквито сме ние, такива са ни и риалитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР