След прекъсване на дейностите за дълъг период от време и

...
След прекъсване на дейностите за дълъг период от време и
Коментари Харесай

Подновиха ремонта на Центъра за спешна медицинска помощ в Твърдица

След спиране на дейностите за дълъг интервал от време и гледище от община Твърдица бе възобновен ремонта на центъра за незабавна здравна помощ.

Проектътпредвижда развиването на незабавната помощ на града на целия първи етаж на някогашен Медицински център Твърдица, който бе възложен с контракт от Община Твърдица на незабавна помощ като се планува да се основат по положителни условия, както за личния състав по този начин и за ползвателите на услугите на центъра. Наблюдава се развой с развиването на медицинските услуги в града, зоната към някогашния медицинския център от ден на ден да се оформя като желан регион за развиване на медицинските действия в общината. Лекари експерти, стоматолози, самостоятелни практики, аптеки и други

Община Твърдица заради покачвания интерес стартира ремонт на намиращият се в неприятно положение съвсем от началото на прехода третия етаж на някогашния медицински център по Норвежката стратегия и в скоро време също ще може да бъде препоръчан за обществени действия на лица искащи предлагането на обществени услуги /с приоритет деца/ в града.

Всички тези старания надяваме се да привлекат от ден на ден медицински експерти и персонални лекари, стоматолози да открият капацитета на общината и да се насочат към предлагането на медицински услуги при нас.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР