След появата на спагети уестърните, сега светът трябва да се

...
След появата на спагети уестърните, сега светът трябва да се
Коментари Харесай

Педро Алмодовар ще снима уестърн

След появяването на спагети уестърните, в този момент светът би трябвало да се приготви за алмодоварска паеля уестърн, оповестява Агенция Франс Прес.

Легендарният испански режисьор Педро Алмодовар съобщи през днешния ден, че работи върху уестърн - неочакван поврат в кариерата на майстора на мелодрамите за женско другарство, който завоюва известност с " Жени на ръба на нервна рецесия ".

Носителят на „ Оскар " сподели пред кореспонденти на филмовия фестивал във Венеция, че е написал сюжет за каубойски филм, само че че това е „ друг тип уестърн, който ще бъде доста живописен, доста сценичен ".

Режисьорът сподели за първи път на фестивала последния си филм „ The Human Voice ", а английската актриса Тилда Суинтън е в основната роля като обезверена и отмъстителна жена, която чака отчуждения си ухажор да й позвъни. Заснет предишния месец, 30-минутният филм е доста свободно приспособен от класическата пиеса на Жан Кокто.

70-годишният Алмодовар призна, че е почнал да се движи в нова посока след кино лентата си " Жулиета " от 2016 година

„ Това е отрезвяване като това, което ме съпътстваше и в „ Болка и великолепие ", последният му извънредно автобиографичен филм, където Антонио Бандерас играе режисьор, измъчен от хронични болки в гърба, както и самия Алмодовар. Филмът споделя за осъзнаването на режисьора през спомените му за прелестна обич с различен мъж.

Алмодовар съобщи, че се надява да започва идващия си филм " Madres Paralelas " през октомври и по-късно да направи уестърна, както и различен филм, наименуван " A Manual for Cleaning Women ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР