След посветения изцяло на дамите месец март, Sofia Ring Mall

...
След посветения изцяло на дамите месец март, Sofia Ring Mall
Коментари Харесай

След „Женския месец“ настъпи и „Време за мъже“

След отдадения напълно на дамите месец март, Sofia Ring Mall връща жеста и на господата. От 11 до 22 април в комерсиалния център в полите на Витоша ще има специфични дни на мъжката мода с доста приятни изненади, сензационни предложения и страхотни понижения освен за държащите на своя жанр мъже, само че и за занимание майсторите.
В специфичните дни на мъжката мода с извънредни предложения и понижения ще се включат доста обичани на мощния пол топ марки, измежду които Andrew`s, Aquamarine, Carlo Fabiani, Carducii, Goto, Exess, Kenvelo, Julliany, Lee Cooper, Mr. Bricolage, Mango, notosgalleries, Oxford company, Soundcast, Timeout, Totally Erected Store, Teodor и други


Всички почитатели на стилната мода и прекарвания са добре пристигнали в Sofia Ring Mall от 11 до 22 април, когато в полите на Витоша ще е същинско „ време за мъже ".
Sofia Ring Mall e мол от ново потомство с задача да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки концепцията за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, предлагащи голямо многообразие от фешън оферти на топ марки, комерсиалният център се постанова като безспорната дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на времето на цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР