След последните избори ясно се открои една тенденция, която не

...
След последните избори ясно се открои една тенденция, която не
Коментари Харесай

Появява се ново граждаско движение - НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО


След последните избори ясно се открои една наклонност, която не би трябвало да остава незабелязана - към 10% от жителите са отбелязали „ Не поддържам никого “ в бюлетините, с които са дали своят вот. Това е открит митинг против политическата олигархия и знак, че в обществото ни към този момент са завършени устойчиви настройки против политическото статукво. А изцяло е допустимо в близко бъдеще това да бъде и най-силното публично придвижване – на неподкрепящите никого!

Политическата олигархия има доста лица, а едно от тях несъмнено е Мая Манолова, колкото и да се пробва да се скрие зад маската на демократ, защитаващ ползите на жителите.

Добре е да си напомним, че тя намерено поддържа Делян Пеевски за началник на ДАНС. Тя беше тази, която прокара закон, защитаващ ползите на братя Галеви. Тя се контракти и сама прикри аферата „ Костинброд “. И изцяло справедливо за всички тези нейни старания - тя бе издигната за обудсман от олигархията. Нищо от това не бе самодейност на жителите и обществото.

Това не попречи на Манолова да сее напразни очаквания в жителите и да хвърля прахуляк в очите им по какъв начин ще изкорени корупцията.

Нещо изцяло невероятно, тъй като тя самата е представител на същата тази корупция в случай, че не може да изясни от кое място са приходите й. В оповестените деклации и нотариални актове от уеб страницата Бивол се вижда, че Мая Манолова се е облагоделствала с апартамент на безценица – нещо, до което могат да се домогнат единствено хора от властта, които има с какво да притиснат бизнеса да им обезпечи сходни облаги. Манолова не дава пояснение от къде са приходите й, само че всички се досещаме от къде могат да бъдат.

Затова от ден на ден жители поддържат придвижване НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО, до момента в който не се появи заслужен граждаски претендент за кмет на София.

Нека покажем, че не поддържаме олигархията и корупцията, и припознаваме подставените лица като всички подкрепимм придвижването НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО!
Нека не гласуваме за „ по-доброто зло “, тъй като това не води до смяна в олигархичното статукво, а единствено в промяна на изпълняващите основната роля. Нека изразим изразим митинга си против гнилата система на корупция и обири като не гласуваме за никой от претендентите за кмет на София.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР