След посланието на президента Владимир Путин пред Федералното събрание министър-председателят

...
След посланието на президента Владимир Путин пред Федералното събрание министър-председателят
Коментари Харесай

Правителството на Русия подаде оставка

След посланието на президента Владимир Путин пред Федералното заседание министър-председателят Дмитрий Медведев разгласи, че счита за вярно да подаде оставката на държавното управление. Това се случи на фона на препоръчаните от президента промени в конституцията на страната.

 © БГНЕС
Когато тези промени бъдат признати, те ще доведат до смяна освен в редица текстове, само че и в салдото на властта, като цяло.

„ В този подтекст е явно, че ние, като държавно управление на Руската федерация, сме длъжни да предоставим от наша страна на президента опцията да взема всички нужни решения ”, съобщи Медведев.

Държавният глава благодари за свършеното досега от държавното управление, „ макар, че не всичко се е получило ”. Руският водач съобщи, че в скоро време ще се срещне поотделно с всеки от членовете на кабинета, а към този момент ги моли да продължат да извършват в цялостен размер своите отговорности.

Путин разгласи желанието си да вкара служба заместник-председател на Съвета за сигурност и да предложи Дмитрий Медведев за този пост.
 Путин желае референдум за промени в конституцията Путин желае референдум за промени в конституцията
Президентът на Русия Владимир Путин насочи годишното си обръщение към Федералното заседание. Според него обновяването и смяната на властта е значимо у...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР