След поредната битка за територия в Игри на волята станаха

...
След поредната битка за територия в Игри на волята станаха
Коментари Харесай

Буря в Игри на волята! Елица скъса Касим, а сега ще ги скъ...

След следващата борба за територия в " Игри на волята " станаха ясни много от качествата на участниците.

Звездата на Касим от сините изгасна, откакто простата статистика сподели, че Елица е по-добра от него. Водещата Ралица Паскалева заяви, че нежната жена е била прехваления Касим два пъти. Очаквано за тима, момчето се оказа едва звено във физическата част, само че същински потрес беше, че не съумя да подреди пъзела - последната част на играта, в която Непобедимите стигнаха първи и успеха им беше в забрадка вързана.

Коментарите в мрежата не закъсняха: " Царят на пъзелите е мъртъв ", пишат почитател на предаването, различен жали останалите участници, че са жертви на неприятното показване на миньона. " Легендата гласи, че Касим още взема решение пъзела ", подиграва се трети. Зрителите слагат и под въпрос мястото му изобщо в " Игри на волята " на фона на много по-подготвените персонажи в играта, написа hotnews.bg.

Гримьорката Жени Джаферович бързо се трансформира в най-обсъжданата участничка в новия сезон на " Игри на волята ". Инфлуенсърката съумя да влезе в спор с съвсем всички дами в предаването, а феновете подозират, че поради известността си тя е толерирана в множеството борби. Източници от шоуто издават, че това е единствено началото на свадите, в които се забърква Жени.

Предстои главната конспирация в игрите, а това е съперничеството сред Джаферович и 28-годишната Ралица Кашинова. Двете ще бъдат главните претендентки за успеха в " Игри на волята ", а и отвън арената на борбите са в непрекъснат спор. Ралица отпада преди самия край на предаването и въпреки сега да не е един от най-коментираните участници, това скоро ще се промени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР