След поредица от разочароващи неуспешни връзки може да е трудно

...
След поредица от разочароващи неуспешни връзки може да е трудно
Коментари Харесай

Вижте тези 6 малки тайни за щастлива връзка с перспектива

След поредност от разочароващи несполучливи връзки може да е мъчно да повярвате в любовта и в щастливите връзки, само че те не са мит. Реалност са и могат да бъдат реализирани с не чак толкоз огромни старания, колкото доста хора считат.
Съществуват ли щастливите връзки? Разбира се, че да. Има доста секрети, които щастливи двойки споделят. Няма точна рецепта за постигането на естетика в връзките. Всяка двойка има своите предписания за благополучие, само че има някои общовалидни дребни секрети, които несъмнено оказват помощ връзката да бъде същински щастлива.
Кои са едни от най-важните дребни секрети за щастлива връзка с удобна вероятност?

1. Общуване и отново другарство.
Комуникацията е доста значима за всеки вид връзки. „ Четенето “ на мисли е неправилна тактика за връзката, тъй като на процедура е невероятно. Много двойки се губят в този циничен кръг, като не приказват намерено, а единствено допускат какво има поради другият, какво мисли, за какво прави това или това. Вместо да гадаете, от което да произтичат куп недоразумения и спорове, комуникирайте. Не спирайте да поддържате връзка намерено, да говорите за проблемите си, да търсите решенията и да се развивате дружно напред.

2. Понякога си лягайте ядосани.
Забравете за глупавите препоръки и легенди за връзките. Един от най-разпространените измежду тях е, че не би трябвало да си лягате ядосани. Ако очаквате, че всеки спор и всяко спречкване ще откри своето решение преди рухването на нощта, живеете в приказка. Понякога е по-добре да си легнете, даже да сте скарани, тъй като утрото е по-мъдро от вечерта. На сутринта бурята ще е отминала и няма да кажете нещо, за което ще съжалявате. А и е по-вероятно да намерите решение на свежа глава, вместо да разисквате проблемите си в дребните часове на нощта, когато сте изтощени и раздразнителни.

3. Внимавайте какво говорите.
Една от тайните на щастливата връзка е да не си изпускате нервите до такава степен, че да кажете нещо, за което ще съжалявате след това. Научете се да мълчите, когато би трябвало. Бройте до 10, в случай че се постанова. Не бързайте да изстреляте някоя дума, с която ще засегнете колегата си, тъй като даже откакто се сдобрите, думите остават в сърцето.

4. Секс в хотел – правете го понякога.
Забравете за срещите на свещи и сантименталните клишета. Ако имате връзка, натоварена от всекидневието ви, още повече в случай че имате деца, открадвайте си по някой различен ден, в който да пътувате и да се усамотявате. Това поддържа пламъка на връзката и подгрява интереса ви един към различен.

5. Малките неща имат значение.
Малките неща в действителност могат да извърнат колата, както се споделя в известната сентенция. Те са извънредно значими, колкото и да са дребни. Те имат силата както да разрушат връзките, по този начин и да ги повдигнат на по-високо хармонично равнище. Малките жестове, дребните похвали, дребните похвали, дребните отстъпки и взаимни отстъпки – всички те имат голямо значение и са в действителност значими за връзките.

6. Дайте цялото си внимание на другия.
Двойките, които не се радват на непосредственост, фамилиарност и добра връзка нормално страдат от един подобен проблем – това е неналичието на внимание. За да се радвате на щастлива връзка, оставете телефона си, излезте от обществените мрежи, когато сътрудникът ви приказва с вас или когато има предпочитание да ви опише нещо. Не заравяйте лице в екрана. Това е едно от най-неуважителните неща, които доста хора вършат, без да осъзнават вредата от този табиет. За да бъдете щастливи, обръщайте си задоволително внимание, без да се разсейвате с маловажни неща, до момента в който поддържате връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР