След поредица от обвинения спортният министър Радостин Василев и шефката

...
След поредица от обвинения спортният министър Радостин Василев и шефката
Коментари Харесай

След тежък ден за българската гимнастика: Радостин Василев се извинил на Илияна Раева

След поредност от обвинявания спортният министър Радостин Василев и шефката на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева са на път да се помирят. Това излиза наяве от статус на Раева във Фейсбук.

" Днес беше един тежък ден за мен и българската художествена гимнастика. Министър Василев ми се обади преди минути по телефона и ме предложения на следващия ден на диалог в кабинета си. Пожела да ми се извини като мъж към жена по телефона. Написа пост, в който изрича своето отношение към мен и “златните ни девойки ”. Оценявам тази подадена ръка и на драго сърце ще отида на срещата ", написа тя в обществената мрежа.
Кой е Радостин Василев, новият министър на спорта
Радостин Василев има своя адвокатска адвокатска фирма. На 36 години е. Говори 4 езика. Има един наследник. В предния парламент бе ръководител на...
Прочети повече
По-рано през днешния ден Раева бе на диалог с министъра на спорта Радостин Василев. Тя дефинира срещата като " провал " и счита, че неговата офанзива към Левски и Наско Сираков се е трансферирала и към самата нея.

" Спират се всички порочни практики в министерството. Ще има нови контракти с федерациите. Няма да има повече пари с телефонни диалози. Днес един човек си намерения това и сгреши ", разгласи по-късно министърът във връзка с Раева.

По-късно редседателят на българската федерация по художествена гимнастика написа дълъг пост в обществените мрежи, с който атакува словесно спортния министър Радостин Василев. " Най-малко съм си представяла, че ще размахвате името на брачна половинка ми Наско на такава публична среща на федерациите, в наличието на всички президенти. Това е възмутително! Спортът има потребност от министър, който да почита напъните и достиженията на българските спортисти и спортни федерации ", написа Раева в обществената мрежа.
2021 година за Илиана Раева: България сподели на света какъв брой е могъща (ВИДЕО)
" В чисто професионален проект мисля, че това е най-успешната година в историята на българската художествена гимнастика. Ние сме имали и...
Прочети повече
Още за абсурда от днешния ден ще намерите на Sportlive.bg.

Още от ОЩЕ СПОРТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР