След погрома на Хамас на 7 октомври – най-лошото зверство,

...
След погрома на Хамас на 7 октомври – най-лошото зверство,
Коментари Харесай

Лицемерно е да се протестира срещу Израел, но да се мълчи за Сирия и Йемен

След погрома на Хамас на 7 октомври – най-лошото безчовечие, осъществено против евреите след Холокоста – светът не е бил очевидец на изблик на тъга за 1200 израелци убити, само че обезпокоително повишаване на омразата към евреите.

Пропалестински демонстрации се организираха в академични кампуси в Съединени американски щати, като на някои от тях се видяха и чуха изрази на поддръжка за Хамас. Мафиотското държание, както и заканите против евреите са били толерирани и в някои случаи даже насърчавани от преподавателите и администрацията.

Нямам проблем с тези, които приканват за мир – даже да имам вяра, че мирът сред израелци и палестинци е по-далеч от всеки път – нито с тези, които оплакват загубата на почтени палестински животи, което безспорно е трагично. Цивилните непроменяемо заплащат непропорционална цена във всички въоръжени спорове и имаше доста израелски цивилни, в това число бебета и възрастни хора, измежду убитите и отвлечените от Хамас, Палестинския ислямски джихад и други въоръжени палестински групи по вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР