След побоя го намерих свит на дивана. Това разказа вчера

...
След побоя го намерих свит на дивана. Това разказа вчера
Коментари Харесай

Прокурорският син наглее в съда: Искат да ме предизвикат

След побоя го открих сгънат на дивана. Това описа през вчерашния ден пред Софийския областен съд брачната половинка на пребития треньор Румен Андонов - Марияна. Подсъдим за побоя над Андонов, както и над други хора, е Васил Михайлов, наследник пернишкия обвинител Бисер Михайлов. 

Именно след жестоката разпра с футболния треньор Михайлов-младши бе задържан напролет на 2022 година. 

Жестоко  

Свидетелката описа по какъв начин заварила мъжа си сгънат на дивана. По думите й той бил обезобразен. Отишли в столицата в " Пирогов “. Именно там съобщила на служител на реда какво се е случило. Николова изясни, че пристигнали служители на реда от Перник да ги разпитват. По думите й мъжът й не желал да се оплаква на ченгетата в миньорския град, тъй като знаел чий наследник е Васил. Румен въпреки всичко позвънил на Михайлов-старши. Разказал какво се е случило и обяснил, че ще подаде тъжба против сина му. Обвинителят го посъветвал да преспи и да си намерения и тогава да взема решение.

След побоя над брачна половинка си Николова схванала и за други набези. Гаврите били заснемани с мобилен телефон. Част от клиповете стигнали до нея. " Започваха с побой и издевателства над мъже, които бяха на колене, с наведени глави и които той риташе и биеше. Чувах и писъците на приятелките им, които молеха за помощ “, описа Марияна през сълзи. Тя беше ужасена от обстоятелството, че някой е бил толкоз беззащитен, а различен стои и снима и че това е било в продължение на повече от година и целият град е мълчал. По думите й цялостен Перник се страхувал от прокурорския наследник, предава " Телеграф ".

Наглост 

Вчера Михайлов бе доведен с белезници в съда. Въпреки че районните магистрати го пуснаха от ареста, прокуратурата е протестирала. Така, до момента в който Софийски градски съд не удостовери определението, той остава в килията. Подсъдимият непрестанно репликираше и правеше забележки в правосъдната зала. " Вие какво ми се смеете “, обърна се към един от бранителите. " Госпожо арбитър, те ми се смеят, желаят да ме провокират “, са единствено дребна част от подмятанията му. " Айде, братле, кажи си “, обърна се Михайлов към очевидец, който бе свикан от неговата отбрана. Тогава съдът му се скара, че не е той индивидът, който да дава разрешение на очевидците да приказват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР