След по-малко от три седмици Guerilla Games ще ни предложи

...
След по-малко от три седмици Guerilla Games ще ни предложи
Коментари Харесай

Horizon Forbidden West вече е „златна“

След по-малко от три седмици Guerilla Games ще ни предложи идващия стадий в приключението на Елой с Horizon Forbidden West. Играта излиза за предходното и сегашно потомство на PlayStation на 18-ти февруари. Разработката на играта е изцяло завършена и първите дискове с нея към този момент са факт. Това даде мотив на Gierilla Games да ни покажат към момента неизлъчван геймплей от играта в три къси видеа.

В продължението на Horizon Zero Dawn, светът на Елой е изправен пред заличаване и единствено тя може да го избави, като се насочи към Забранения запад, където ще срещне нови рискове, врагове, съидейници и роботизирани животни. Амбицията на основателите на Horizon Forbidden West е да показват един по-голям и жив свят – нещо, което може да забележим и с актуалните клипове. Играта получи малко закъснение в излизането си, само че фактът, че е станала „златна“ значи, че февруарската ѝ премиера е нещо, което не предстои на подозрение. Дали и по кое време обаче тя ще получи PC порт, не знаем. Това, което знаем е, че за разлика от други игри, излизащи в преходния интервал сред остарялото и новото потомство конзоли на PlayStation, Horizon Forbidden West няма да получи безвъзмезден ъпгрейд.

В последния месец, Guerilla Games ни показаха видео, обвързвано с историята в играта, както и това, което показва, в който се отличава звездата от „Матрицата“ Кари Ан-Мос. Освен това научихме, че за разлика от други ролеви игри, Horizon Forbidden West няма да има няколко разнообразни финала,
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР