След по-малко от две седмици Доналд и Мелания Тръмп ще

...
След по-малко от две седмици Доналд и Мелания Тръмп ще
Коментари Харесай

Когато Доналд защити Мелания

След по-малко от две седмици Доналд и Мелания Тръмп ще би трябвало да изоставен Белия дом , с цел да дойдат техните наследници - Джо и Джил Байдън. А дни преди този момент да се случи станахме очевидци на същински казус - президентът отбрани Първата дама обществено, в обществените мрежи.

Добре знаем какъв брой му е обичано на Тръмп да написа какво ли не, по тази причина и си изпроси последната възбрана да разгласява в профилите си. В края на предходната година пък някак апропо се прокраднаха едни негови думи, които несъмнено си заслужава да не подминаваме.

Много се приказва и изписа за брачната половинка му Мелания и не едно и две бяха сравненията сред нея и предшественицата й Мишел Обама.
 Снимка 503993

За разлика от брачната половинка на първия цветнокож президент на Съединени американски щати, госпожа Тръмп сне се появи на нито една корица на фешън списание по време на мандата на брачна половинка си . А самият той има пояснения за това.

" Елитарните сноби от стилната преса държаха най-елегантната Първа дама в американската история далеко от своите корици в продължение на четири години ", написа президентът.
 Мелания Тръмп, краят на президентския мандат на Доналд Тръмп и проектите й за близкото бъдеще
Мелания желае да си върви у дома

Как се приготвя за живота след Белия дом

Очевидно за него това е изцяло целеустремено наговаряне, тъй като Мишел Обама е имала цели 12 корици за осемте си години като Първа дама. А Мелания също нееднократно е била по списанията, само че в ролята си на модел. Затова очевидно офанзивата е не толкоз към нея, колкото към брачна половинка й , предава Independent.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР