След период, в който беше далеч от Монако и от

...
След период, в който беше далеч от Монако и от
Коментари Харесай

Когато принцеса Шарлийн покаже своята секси страна

След интервал, в който беше надалеч от Монако и от публичното внимание, принцеса Шарлийн сякаш се любува пълноценно и на двете. Напоследък тя постоянно взе участие в обществени събития в княжеството и постоянно е в положително въодушевление.
 Принцеса Шарлийн и церемония вечерта на фондацията й дружно с принц Алберт
Когато принцеса Шарлийн засенчи брачна половинка си

На събитие на личната си фондация

Последният подобен случай е от уикенда, когато 46-годишната брачна половинка на принц Алберт участва в неговата компания на откриването на нов ресторант на покрива на първокласния комплекс Monte-Carlo Société des Bains de Mer.

За събитието Шарлийн носеше много провокационен - за принцеса - тоалет. Тя още веднъж беше протегнала ръка към обичаната си марка Akris, като носеше по този начин настоящото сако от букле и копринена риза в сребристо.

Беше ги съчетала с кожен прилепващ панталон и обувки на висок ток, които я правеха една от най-сексапилните дами на събитието. Аксесоарите в златисто, както и изправената й платинено руса коса допълваха цялата й визия.

Съвсем неотдавна още веднъж съумя да изненада с външния си тип. На благотворителното събитие Rose Ball в княжеството в края на март тя носеше гащеризон, отрупан с пайети, напомня Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР