След оставките в структурата на МВР, правителството предлага законодателни промени. Подписах

...
След оставките в структурата на МВР, правителството предлага законодателни промени.
Подписах
Коментари Харесай

Демерджиев: Ситуацията с мигрантите може да забави приеманието ни в Шенген

След оставките в структурата на Министерство на вътрешните работи, държавното управление предлага законодателни промени.

„ Подписах писма до всички парламентарни групи, Предлагаме спомагателни ограничения конфискуване на имущество и огромни санкции. Целта е да бъде подкрепено Министерство на вътрешните работи, тъй като в този трафик има лица от всевъзможни националности и това са ниските санкции и не са криминализирани. Ако това не бъде променено ще ставаме очевидци место “, съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев.

Той разяснява и гонката с автомобил цялостен с бежанци, ръководен от полски жители.
Този автомобил е минал през троянови врата с 200 км/ч без да бъде преследван. Очевидно тези хора поддържат висока скорост, а Министерство на вътрешните работи не можа да ги стигне. Трябва да решим по какъв начин бъдат спрени.
Иван Демерджиев, министър на вътрешните работи

Трафикантите трансформират тактиката си в напредването на незаконни мигранти. Все по-често те употребяват скъпи, бързи коли чартърен. Но Министерство на вътрешните работи са деликатни в потреблението на механизми за прекъсване на тези коли, с цел да няма жертви, стана ясно още от думите на министъра.

Демерджиев акцентира, че обстановката с мигрантите може да забави приемането на страната ни в Шенген.
За да влезем в Шенген не би трябвало да позволяваме вторична миграция. Ако не създадем това, няма да влезем в Шенген.
Иван Демерджиев, министър на вътрешните работи

На този декор - вътрешният отраслов министър обяви, че няма да подаде оставка.

„ Не ми е желана оставката и имам поддръжката. Не съм се срещал с президента. Отговорност може да има, в случай че е позволена неправилност и неточности “, безапелационен е министърът.

По думите му, с цел да има по-тежки присъди за трафиканти, парламентът трябва да одобри законопроекта на Министерския съвет.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР