След оскаровия триумф на мюзикъла Страната Ла-ла-ла (La La Land)

...
След оскаровия триумф на мюзикъла Страната Ла-ла-ла (La La Land)
Коментари Харесай

Режисьорът на "Страната Ла-ла-ла" ще снима сериал-мюзикъл за "Нетфликс"

След оскаровия успех на мюзикъла " Страната Ла-ла-ла " (La La Land) режисьорът Деймиън Шазел се захваща с още по-амбициозен план. Американецът ще снима ефирен сериал за стрийминг услугата " Нетфликс ", който освен ще бъде музикален, само че и многоезичен - с песни на френски, арабски и британски, съобщи " Ройтерс ".

The Eddy ще е драма, чието деяние се развива в сегашен Париж и ще споделя за града от гледната точка на собствениа на клуб и група музиканти, които свирят там. Сериалът ще бъде сниман във френската столица.

Винаги съм мечтал да фотографирам в Париж, споделя 32-годишният режисьор, който има френска кръв по бащина линия.

Глен Балард, шесткратен притежател на " Грами " и съавтор в албумите Bad на Майкъл Джексън и Jagged Little Pill на Аланис Морисет, ще напише музиката.
The Eddy е следващият самоуверен ход отстрана на " Нетфликс ", който в последните години революционализира жанра на сериалите и завоюва десетки награди. Компанията възнамерява да влага 7 милиарда $ в лични продукции през идната година.

" Страната Ла-ла-ла " (по-известен с британското си название La La Land), мюзикъл за любовта сред актриса и джаз музикант, които се пробват да пробият в сегашен Лос Анджелис, завоюва освен интернационалната аудитория, само че и 6 статуетки на тазгодишните оскари. Тогава Шазел описа, че се е опитвал да снима кино лентата още преди дебюта си " Камшичен удар " (с премия от " Сънданс " ), само че не е могъл да откри вложители за считания за стар музикален род.

Междувременно режисьорът работи и за огромния екран. Следващият му филм е биографичният " Първият човек " (First Man), за първия астронавт, стъпил на Луната Нийл Армстронг. Той е по сюжет на различен притежател на " Оскар " - сценариста на " Спотлайт " Джош Сингър и още веднъж ще бъде с присъединяване на Райън Гослинг, само че няма да бъде мюзикъл. Премиерата е оповестена за края на 2018 година

Всичко, което би трябвало да знаете за:Шоубиз (3942)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР