След оповестяването на възможна най-ранна дата за провеждане на парламентарните

...
След оповестяването на възможна най-ранна дата за провеждане на парламентарните
Коментари Харесай

Отровното трио търси широка коалиция, за да свали Борисов от власт

След оповестението на допустима най-ранна дата за осъществяване на парламентарните избори от президента на Републиката, „ Отровното трио “ продължава още по-интензивно неофициалните диалози с демократичните сили и сдружения за идния избор, пишат членовете му в лицето на проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Тяхната съществена цел остава продължаването на митингите и свалянето от власт на държавното управление на Бойко Борисов.

" Можем умерено да заявим, че нараства готовността за взаимоотношение по гарантиране на честността на изборите и обезпечаването на без значение наблюдаване, с цел да бъде опазено правото на всеки български жител да гласоподава свободно ", декларират от " Отровното трио ".

" Направихме крачка напред и по заявеното от нас предпочитание за общо явяване на идните избори, за преустановяване на едноличния режим на ръководство. Вече е реализирано кардинално единодушие с гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ и следва сключване на съглашение ", оповестиха още Минеков, Хаджигенов и Бабикян.

" Продължаваме настойчиво да търсим вид, носещ политически израз на общия ни митинг против системата. Затова ще продължим да работим за съгласие и вратите ще останат отворени, освен като избирателен модел, а като трайно предпочитание за общи дейности, които да слагат България назад на основите на демокрацията, законността и модерното икономическо развиване ", безапелационни са от " Отровното трио ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР