След оперативно–издирвателни действия е установен и задържан Я. А., на

...
След оперативно–издирвателни действия е установен и задържан Я. А., на
Коментари Харесай

Разкриха 19-годишен извършител на кражба на Фолксваген Голф 4

След оперативно–издирвателни дейности е открит и арестуван Я. А., на 19 година, от Варна. Установено е, че на 28 август за времето от 22,00 до 23,50 ч. е направил кражба на л.а. „ Фолксваген Голф 4 “, който е бил паркиран на ул. „ Народни будители “ в кв. Аспарухово, оповестяват от пресцентъра на полицията. Автомобилът е открит и върнат на притежателя. Образувано е досъдебно произвеждане, с разпореждане на прокурор при ВРП лицето е арестувано за период до 72 ч., повдигнато е обвиняване.

``
реклама

От полицията във Варна оповестяват и за още няколко случая със арестувани крадци.

Вчера към 9 ч., в миг на опит за кражба на перфоратор от строителен обект в жк „ Бриз “, със съдействието на жители (работници на обекта) е арестуван Х. Х., на 20 година, от Варна. В строителния обект лицето е проникнало след щурм на ПВЦ врата. Лицето е арестувано за период до 24 ч., формирано е досъдебно произвеждане.

На 31 август около 16,30 ч., директно след кражба на козметични артикули от магазин в региона на кооперативен пазар Варна е арестуван С. У., на 18 година, от Варна. Вещите, предмет на действието, са открити и върнати на притежателя, формирана е кореспонденция, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

След извършени оперативно издирвателни дейности е открито, че на 30 август към 03,20 ч.,  непълнолетна, 14-годишна госпожица е направила кражба на 2 броя смарт телефони, оставени без контрол в сепаре на заведение на крайбрежната алея във Варна. Лицето е арестувано за период до 24 ч., движимостите са открити, конфискувани и върнати на притежателя, води се кореспонденция, след отпадането на основанието за задържане е освободена.

На 30 август около 21,30 ч. в миг на опит за машинация е арестуван И. Ж., на 47 година, от Добрич. Лицето, употребявайки неосведомеността на задграничен екскурзиант направил опит да го вкара в подвеждане, като опитал да вкара в послание 2 банкноти по 100 лева, остаряла емисия 1993 година След задържането на лицето са открити и конфискувани още 2 бр. банкноти по 200 лева, емисия 1992 година и 8 банкноти по 100 лева емисия 1993 година По случая е формирано Директива за птиците.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР