След няколко дни слухове и спекулации относно присъствието на бащата

...
След няколко дни слухове и спекулации относно присъствието на бащата
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Баща ми няма да присъства на сватбата

След няколко дни клюки и спекулации по отношение на наличието на бащата на Меган Маркъл на сватбата ѝ с принц Хари на 19 май , канцеларията на двореца Кенсингтън разгласява публично изказване от името на бъдещата младоженка.

" За страдание татко ми няма да участва на нашата женитба ", написа в формалното изказване. " Винаги ме е било грижа за него и се надявам, че той ще има опцията да се концентрира върху здравето си ".

" Благодаря на всички за великодушната поддръжка, която получихме! С Хари нямаме самообладание да споделим с вас нашия специфичен ден ".
A statement from Ms. Meghan Markle:
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal)
По-рано през днешния ден уеб сайтът за звезди TMZ заяви, че  73-годишният Томас Маркъл , бащата на бъдещата брачна половинка на принц Хари, е претърпял сърдечна интервенция, което прави невероятно наличието му на сватбената гала на 19 май.


 
Лекарите са вградили три стента в кръвоносните съдове на пациента, прецизира TMZ.
I feel sorry for Thomas Markle. How the hell is an ordinary bloke supposed to just arrive at Windsor Castle, and be expected to know how to cope in front of millions of people. There appears to have been no preparation for him whatsoever

Not surprised he's having heart problems
— Dean MacSwigger (@deanmacswigger) " Чувствам се добре, само че възобновяване ще отнеме доста време. Забранено ми е да се вълнувам ", изясни Томас Маркъл .
 
В началото на май таткото на Меган получи значима роля в сватбената гала – той трябваше да води щерка си до олтара.

Впоследствие обаче се развихри скандал с папаршки фотоси, на които Томас Маркъл се съгласил против 100 000 $. Заради създалата се обстановка той реши да се откаже от присъединяване си в церемонията, като уточни, че не желае повече да „ излага и тормози “ щерка си.
Meghan Markle's Dad Thomas Markle is Alert and Out of Surgery via
— Total Life Changes (@Adebisi326) По-късно баща Маркъл още веднъж промени мнението си, заявявайки, че  ако лекарите му разрешат, той ще води Меган до олтара.

TMZ спекулира, че при по този начин създалите се условия основната роля да заведе булката до олтара може да бъде поета от Дориа Рагланд - майката на Меган.
 
Има догатки, че принц Чарлз или принц Уилям , който е кум на сватбата, също могат да поемат ролята. Това може да стори и другар на принц Хари и Меган Маркъл .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР