След несполучливия дебют на Samsung Galaxy Fold преди няколко месеца,

...
След несполучливия дебют на Samsung Galaxy Fold преди няколко месеца,
Коментари Харесай

Обновеният Samsung Galaxy Fold е все така чуплив

След несполучливия дебют на Samsung Galaxy Fold преди няколко месеца, първият сгъваем смарт телефон на корейския производител наподобява към този момент е подготвен да се появи на пазара.

За момента телефонът е наличен единствено за стеснен брой хора на територията на Южна Корея, само че напълно скоро ще се появи в Съединени американски щати и други пазари.

Големият въпрос е дали от Samsung фактически са съумели да поправят първичните недостатъци на Fold и дали здравината на апарата кореспондира с астрономическата му цена от 2000 $.
 Samsung Galaxy Fold и какво ще промени компанията в сгъваемия смарт телефон
Какво ще промени Samsung в Galaxy Fold

Очаква се сгъваемият смарт телефон да се появи през юни

Ютюбърът JerryRigEverything се е заел да потърси тези отговори самичък, подлагайки актуализирания Galaxy Fold на съществени тествания в едно от последните си видеа.

За голямо страдание на почитателите на Samsung дисплеят на Fold към момента наподобява извънредно нежен и трошлив. Във видеото ясно виждаме по какъв начин единствено с нокът можем да повредим 7.3-инчовия екран, без да се стараем доста.

Една от изненадите е, че гънката в средата на отворения екран към момента е забележима.

Отлепящият се пласт върху екрана към този момент не може да се отлепя толкоз елементарно, както при първичния модел на Fold, само че пък към момента съставлява слаба страна. При леко покачване на този пласт, пикселите в екрана мигновено стопират да работят.
 Снимка 444221

При първия Fold прахът и дребните частици елементарно проникваха в пантовия механизъм и под екрана, и обстановката при актуализирания смарт телефон не е доста по-различна.

От видеото излиза наяве, че несъмнено не можем да взимаме телефона с нас на плажа, в случай че желаеме той да остане функционален, макар че от Samsung поставиха старания да лимитират опциите за навлизане на частици.
 Снимка 444222

Добрата вест е, че самата панта наподобява изненадващо здрава, когато я сложим под мощен напън и се опитаме да обърнем двата панела в неверната посока.

При всички положения не бихме рискували да дадем 2000 $ за джаджа, която елементарно може да бъде развалена от стотинките в джоба ни.
 Какво разбираме, когато разглобим Galaxy Fold
Какво разбираме, когато разглобим Galaxy Fold

Проблемът не е толкоз в самия екран, колкото на друго място

Въпреки това е значимо да отчетем, че Fold е просто първа стъпка в напълно нова ниша на пазара, от която Samsung ще научи задоволително, с цел да направи идващия модел на сгъваемия смарт телефон задоволително здрав и атрактивен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР