След непрекъснатите катастрофи и тежки инциденти на магистрала Tракия шофьори

...
След непрекъснатите катастрофи и тежки инциденти на магистрала Tракия шофьори
Коментари Харесай

Шофьор от магистрала Тракия: Явно се е превърнало в национален спорт да се избиват по магистралата

След непрекъснатите произшествия и тежки произшествия на автомагистрала " Tракия " водачи сами започнаха да излизат с зов към останали водачи, видя  Plovdiv24.bg.  Ето и описа им:

Аз предлагам да залагаме какъв брой ПТП-та ще станат на автомагистралата до 22:00 часа. За последните 10 дни пътувах четири пъти по автомагистралата и постоянно беше призрачен сън - то не бяха ПТП-та, то не бяха летящи чинии, неочаквани престроявания, скачане на спирачките без забележими аргументи и така нататък

Явно се е трансформирало в народен спорт да се избиват по автомагистралата, само че най-малко да го вършат като са сами на пътя.

Друга жена споделя:

Уважаеми водачи, това, че сме в запушване и се движим с 60км, не ви дава право да пишете по телефона, държейки го с 2 ръце.

Пътуваме с 2 деца в колата. 2 деца, които от самото начало се чудеха и възмущаха за какво водачите - най-вече дами, които карат си пишат по телефоните. Една такава много метри измина без да държи кормилото въобще.

Друга беше с 1 ръка на кормилото и взор в телефоните.

И двете с BMW.

Ето и част от мненията:

В неделя посока от морето към Пловдив/София се пътува единствено на живот и гибел другояче благодаря! Един път се прибирах 6 часа и половина до Пловдив, повече не благодаря!

Днес се прибирахме от Бургас към СтЗ, най-малко 5 пъти се случи цялата колона да набива внезапно спирачки, без забележими аргументи - от 120-140 на 30 км/час в лява лента. Адски доста слънчасали водачи по Тракия.

Неделя следобед се пътува наложително по Подбалканския път. (за тези, които пътуват докъм Стара Загора, Карлово и Казанлък), с цел да могат софиянци и пловдивчани да употребяват автомагистралата по-безопасно.

Това са оправдания, по-скоро същински водачи съвсем няма, единици сме единствено тези които около работа/бизнес караме доста и освен в България. Няма приемливост и човещина, а единствено преднамерено пречене и зл0ба, само че отвън натоварените моменти, когато ги няма летните водачи към момента има някаква приемливост и колегиалност. И в Европа не всяка автомагистрала е с 3 ленти, множеството в действителност са с по 2, има неприятни сектори, само че има и такива, които са си ок, естествени като за Балканите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР