След неотдавнашното понижаване до $65,500 по-рано тази седмица Биткойн (BTC)

...
След неотдавнашното понижаване до $65,500 по-рано тази седмица Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Биткойн: Възможна ли е корекция под $60,000 преди халвинга?

След неотдавнашното намаление до $65,500 по-рано тази седмица Биткойн (BTC) показва резистентност и още веднъж се приближи до границата от $67,000.

Въпреки това някои пазарни анализатори предизвестяват, че корекцията може да не е завършила, което евентуално може да докара до спад на цената на BTC под $60,000, преди да възобнови възходящата си траектория.

Известният крипто анализатор IncomeSharks предлага евентуален сюжет, при който цената на Биткойн маневрира през по-малък низходящ канал, преди да се върне към по-широкия си прогресивен тренд, както е показано по-долу. Това допуска допустимо потапяне под $60,000, последвано от напредък за постигане на $100,000.

X (Twitter) / IncomeShark

Според IncomeSharks при начертаването на канала сред дъното и върха на цената се обрисува завладяващ модел, който съвсем идеално съответствува с равнището при $100,000. Анализаторът акцентира по какъв начин натискът от продажби постоянно работи като бичи катализатор, изключително измежду опитните участници на пазара, които признават склонността му да процъфтява измежду боязън и неустановеност. Стратегията наподобява включва поддържане на скептицизма във връзка с успеваемостта на събитията, свързани с халвинга на Биткойн, единствено с цел да се подхрани скокът по-късно.

В контрастност с това, процентите на финансиране на Биткойн се покачиха до рекордно високи стойности, напомнящи равнищата, следени през април 2021 година В исторически проект такива високи равнища на финансиране предшестват забележителен спад от 50% в цената на BTC. Едновременно с това притокът на средства към Биткойн ETF се сви тази седмица, като приблизително дневно той възлизаше на $100 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР